2014-11-26 02:24:02• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Önre mosolyog a Vénusz

Napi horoszkóp november 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Mars végre eltávolodott a Plútótól, de a Jupiter kellemetlen fényszöge még okozhat galibákat. A család az ön nyakán fog csüngeni ma, alig tud majd „szabadulni” tőlük. Próbáljon meg részt venni a gyerekek iskolai vagy óvodai életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Merkúr szereti a tréfát, és ezúttal sajnos az ön kárára fog élcelődni. Ez a nap nem úgy alakul, ahogy azt jó előre eltervezte. Lépjen túl mások butaságain egy mosollyal – mást úgysem tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önre mosolyog a Vénusz, a kis szerencse bolygója, ma minden dolognak jól kell elsülnie. Engedje meg a párjának, hogy elkényeztesse, és ha pénzt adna fodrászra, ne utasítsa el, sőt, utána menjen el vacsorázni is!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Plútó és a Mars közé szorult, de még így is tud segíteni önnek a mindennapos ügyintézésben. A szerelmével folytatott beszélgetések igazán boldoggá teszik, legyen ez a legfontosabb a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold – az életerő egyik bolygója – a Plútó és a Mars között áll az Ön egészséget jelző területén. Nem csoda, hogy borzasztóan fáradtnak és törődöttnek érzi magát, ráadásul a kollégái is csak bosszantják. Ha teheti, vonuljon kicsit félre, vagy főzzön egy nyugtató citromfűteát.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma a családján kívül nem akar megfelelni senki másnak, és ez összetűzésekhez vezethet, főleg a hatóságokkal. A kollégái kérdezősködését ma zaklatásként fogja megélni...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Lehetséges, hogy valami arra fogja kényszeríteni, hogy otthon maradjon. Talán valamilyen leolvasót, vagy szerelőt kell várni, és Önnek jut majd ez a feladat. Használja ki az alkalmat, most végre elolvashatja a könyvet, amibe belekezdett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Számíthat arra, hogy a családjának vagy a rokonságának egyik hölgy tagja, vagy akár a szomszédasszony olyanokat mond majd a telefonba, ami másnak apróság, de önt nagyon felbosszantja. A munkahelyén a portás fogja hasonló hangulatban várni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Neptunusz kellemetlen fényszögével kell megküzdenie. Ha ismeretlen emberek csöngetnek be a lakásába, ne nyisson nekik ajtót. A munkahelyén valamilyen jogi probléma okozhat gondot.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szüleivel kapcsolatos nehézségek akadhatnak a mai napon. Ha netán az egyikük kórházban van, fontos, hogy ma maradjon mellette, mert nagyon izgatott lesz. Holnapra már mindenki kialussza a mai stresszt, és minden megy a maga útján.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Jupiter ma azt súgja önnek, hogy pihenjen többet, „hagyja a dagadt ruhát másra”, amit holnap megtehet, hagyja is holnapra. Ma kétszer is gondolja meg, mit vásárol, ne engedjen a csábításoknak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne engedje, hogy a jó kedvét valami vagy valaki elrontsa. Igaz, hogy meg kell felelnie a feletteseinek, de ezt se vigye túlzásba, már bizonyított eleget.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: